Je bent hier:
De bezoekersplaats van Kinderboerderij de Bokkesprong
De ingang van Kinderboerderij de Bokkesprong

Kinderboerderij de Bokkesprong

Op de bezoekersplaats van de Kinderboerderij kunnen zelfs de kleinste kinderen in contact komen met de dieren. Er zijn onder andere geitjes en ezels. In het midden van het plein hebben de ara's een groot onderkomen.

De wei grenzend aan het stalgebouw is het domein van de alpaca's. Over het algemeen spugen ze niet, tenzij ze worden geplaagd. Verder is er een hertenweide met damhertjes en een veld voor de kangoeroes.

De damhertjes bij de ruif
Alpaca's in de weide

Jonge dieren

Gedurende het jaar worden er regelmatig jonge dieren geboren. In het voorjaar zijn er altijd wel lammetjes. Kijk ook goed naar de wallaby's, er is er altijd wel ééntje die een jong in de buidel mee draagt.


De kinderboerderij en dierverblijven in het park:

Gebruiksaanwijzing
Op de PC of laptop: ga met de muisaanwijzer over de plattegrond. De omschrijvingen verschijnen automatisch. Klik vervolgens op een willekeurige plek en er komt een kleine foto te voorschijn. Klik vervolgens op de foto om naar de detailpagina te gaan.

Met mobiel of tablet: klik op een willekeurig plek op de plattegrond en er komt een kleine foto te voorschijn. Klik op de foto om naar de detailpagina te gaan.