Je bent hier:

De Hekspeditie

"We komen een ruimte binnen die best wel donker is, als je rond kijkt lijkt het wel een tovenaarskamer. Er staan overal potjes met vreemde kleuren en kruiden. Ook staat het vol met oude boeken in vreemde talen met rare symbolen. En zagen we daar nou een muis wegschieten? De piano speelt muziek terwijl niemand de toetsen beroerd, de muziek zwelt aan en ineens, in een grote groene flits, is daar Heks Hupsakee!"

Het attractiegebouw van de Hekspeditie in Sprookjeswonderland

Tijdens de voorshow stelt Heks Hupsakee zich voor aan de gasten en toont zij haar ietwat gebrekkige toverkunsten. Aangezien het toveren wat moeizaam verloopt neemt ze haar gasten mee om een rondje te gaan vliegen.

Voor de gelegenheid heeft Heks Hupsakee het vliegend tapijt van haar goede vriend Magus Fluvius geleend. De gasten nemen plaats op het tapijt en onder leiding van Heks Hupsakee gaan we op een adembenemende tocht hoog door de wolken boven Sprookjeswonderland!

De werkkamer van Heks Hupsakee
Een fragment uit de hoofdshow

De attracties verdeeld over het park:

Gebruiksaanwijzing
Op de PC of laptop: ga met de muisaanwijzer over de plattegrond. De omschrijvingen verschijnen automatisch. Klik vervolgens op een willekeurige plek en er komt een kleine foto te voorschijn. Klik vervolgens op de foto om naar de detailpagina te gaan.

Met mobiel of tablet: klik op een willekeurig plek op de plattegrond en er komt een kleine foto te voorschijn. Klik op de foto om naar de detailpagina te gaan.