Je bent hier:

Nostalgische Carrousel

Sinds juni 2018 is het ontvangstplein opgesierd met een heuse nostalgische Carrousel. Dagelijks draait hij zijn rondjes. Weet jij al op welk dier je gaat zitten? Misschien wel op de rug van de giraf, het konijn of de aap!

Corona Maatregelen

  • De wachtrij is verlengt en de carrousel is door middel van linten opgedeeld in 'taartpunten'. Je kunt nu even niet zelf kiezen op welk dierfiguur je gaat zitten. De operator vertelt je in welke 'taartpunt' je plaats moet nemen. Groot en klein mogen mee. De gordels dienen door een gezinslid te worden gesloten. De contactpunten worden regelmatig ontsmet. Zoals bij iedere attractie kun je bij de in- en uitgang je handen desinfecteren.
De Carrousel op het entreeplein in Sprookjeswonderland Enkhuizen
Ga jij ook je rondjes draaien op de rug van de leeuw?
of ga jij gewoon als een echte ruiter op het paard?
of op de rug van het konijn?
Extra Attractie info:
  • Overdekte attractie
  • Gesloten bij onweer of extreme weersomstandigheden
Deelname eisen:
  • - Onder de 4 jaar of 105cm. uitsluitend onder begeleiding van een volwassene
  • - Onder de 6 jaar of 125cm. op de bewegende figuren uitsluitend onder begeleiding van een volwassene

De attracties verdeeld over het park:

Gebruiksaanwijzing
Op de PC of laptop: ga met de muisaanwijzer over de plattegrond. De omschrijvingen verschijnen automatisch. Klik vervolgens op een willekeurige plek en er komt een kleine foto te voorschijn. Klik vervolgens op de foto om naar de detailpagina te gaan.

Met mobiel of tablet: klik op een willekeurig plek op de plattegrond en er komt een kleine foto te voorschijn. Klik op de foto om naar de detailpagina te gaan.