Je bent hier:

Schoolreizen

Informatie school- en verenigingsreizen

Sprookjeswonderland is een populaire bestemming voor school- en verenigingsreizen. Bestaat uw schoolgroep uit 20 personen of meer, dan komt u in aanmerking voor speciale prijzen en arrangementen. Alle informatie voor een geslaagd schoolreisje kunt u nalezen in onze speciale schoolreisfolder. Deze kunt u hier downloaden.Dobberbootjes buiten gebruik

Onze Dobberbootjes ondergaan een grote renovatie. In verband met de lange aanlevertijd van diverse materialen, zullen deze pas in de loop van het seizoen weer in gebruik kunnen worden genomen. Houdt er dus rekening mee dat de kinderen wellicht geen gebruik van deze attractie kunnen maken tijdens uw schoolreisje. Onze excuses voor het ongemak.

 

 

LET OP: Reserveren voor school- en verenigingreizen is verplicht! Wij hanteren een maximaal aantal personen in groepsverband waardoor het kan voorkomen dat dagen zijn volgeboekt. Reserveren kan uitsluitend telefonisch. Wij zijn het hele jaar door bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 0228-317853.