Entreeprijzen

Kinderen tot en met 1 jaar zijn gratis. Voor iedereen vanaf 2 jaar dient een entreebewijs te worden aangeschaft. Bij twijfel over de leeftijd kunnen wij vragen naar een geboortebewijs of ID kaart.

2 t/m 99 jaar
Tickets geboekt via internet
€ 12,50 per persoon

2 t/m 99 jaar
Tickets aan de kassa van het park*

€ 13,50 per persoon

* Voorlopig is reserveren voor tickets via internet nog verplicht! Aan de kassa van het park zijn dan ook geen tickets verkrijgbaar.

Sprookjeswonderland houdt een dagje uit graag betaalbaar. Koffie is verkrijgbaar vanaf €1,60 en ijsjes vanaf €0,80. Ook de overige prijzen voor de horeca en souvenirs zijn bescheiden. Er zijn diverse picknickplaatsen op het park, inclusief een overdekte picknickplaats.

Parkeren is bij ons gewoon gratis.
Staat u geparkeerd op ons parkeerterrein achter onze slagboom, dan ontvangt u een uitrijmunt gratis bij uw entreebewijzen. Gebruik van ons parkeerterrein is op eigen risico.

Overal in het park kunt u betalen met uw betaalpas. Eventueel is het ook mogelijk contant geld op te nemen bij de kassa van het park. Wij accepteren ook VISA en Mastercard. Wij accepteren geen VVV Giftcard of cadeaubonnen anders dan uitgegeven door onszelf.

Sprookjeswonderland doet er alles aan om een dagje uit betaalbaar te houden voor iedereen en biedt altijd de laagst mogelijke entreeprijs. Wij doen daarom ook zelden mee aan kortingsacties. Wilt u op de hoogte gehouden worden van eventuele kortingsacties dan dient u de diverse media in de gaten te houden.


Ons park is goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. In verband met het coronavirus is het tijdelijk niet mogelijk om mensen met een beperking te assisteren. 


Kind- en mensvriendelijke honden zijn toegestaan mits te allen tijde kort aangelijnd. Wij gaan er van uit dat de hond voor bezoek is uitgelaten, eventuele ongelukjes dient u direct op te ruimen. De Kinderboerderij is uiteraard verboden toegang voor de hond.


Sprookjeswonderland is bereikbaar via de A7 of de dijk Enkhuizen-Lelystad (N307). Volg bij de invalswegen van Enkhuizen de borden 'SPROOKJESLAND' van de ANWB.