Je bent hier:

De Reuze Kerstboom

Direct na de entree op het entreeplein staat de Reuze Kerstboom. Deze kerstboom is wel 15,5 meter hoog! Iedere dag om 16:00 uur komt de heks om, samen met alle kleine en grote bezoekers, de lichtjes in de boom aan te toveren. Kom jij haar ook helpen?

Het aan toveren van de lichtjes

De Kamer der Voorspellingen

Op het grasveld staat een woonwagen. Hierin heeft waarzegster Futuria haar Kamer der Voorspellingen ingericht. Misschien weet Futuria ook voor jou wat de toekomst in petto heeft. Na een bezoek ontvang je van haar een wenssteentje. Bewaar deze goed, want deze heb je nodig bij het aantoveren van de Reuze Kerstboom!

Waarzegster Futuria
De woonwagen van Futuria

De Huiskamer van Kerstman

In één van de huisjes van het entreeplein bevindt zich de huiskamer van de Kerstman. Hoewel hij het heel druk heeft, is hij regelmatig aanwezig. Je kunt plaats nemen op de bank en zelf een foto maken welke automatisch naar je toe wordt gemaild. Je kunt er zelfs voor kiezen om de foto uit te laten printen tegen een kleine vergoeding. Misschien is dit wel jou kerstkaart voor volgend jaar!

Het Zingende Rendier
De Huiskamer van de Kerstman

Berenwinterland

De beren van Berenwinterland vermaken zich uitstekend in de sneeuw. Ze glijden op slee van de heuvel af, maken een grote sneeuwbal of schaatsen er vrolijk op los. Natuurlijk zingen ze daarbij een vrolijk lied!

Je vindt het Berenwinterland achter kasteel Violinde in de winterhuisjes.

Berenwinterland
Winterbeer