Prijzen


Entreeprijs vanaf 2 jaar € 11,50 per persoon
Sprookjeswonderland houdt een dagje uit graag betaalbaar. Koffie is verkrijgbaar vanaf €1,40 en ijsjes vanaf €0,60. Ook de overige prijzen voor de horeca en souvenirs zijn bescheiden. Er zijn diverse picknickplaatsen op het park, inclusief een overdekte picknickplaats.


Parkeren is bij ons gewoon gratis.
Staat u geparkeerd op ons parkeerterrein achter onze slagboom, dan ontvangt u een uitrijmunt gratis bij uw entreebewijzen. Gebruik van ons parkeerterrein is op eigen risico.


Kind- en mensvriendelijke honden zijn toegestaan mits te allen tijde kort aangelijnd. Wij gaan er van uit dat de hond voor bezoek is uitgelaten, eventuele ongelukjes dient u direct op te ruimen. De Kinderboerderij is uiteraard verboden toegang voor de hond.


Ons park is goed toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn 2 invalidentoiletten op het park aanwezig, rolstoelen staan ter beschikking. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur een rolstoel reserveren op nummer 0228-317853.


Overal in het park kunt u betalen met uw betaalpas. Eventueel is het ook mogelijk contant geld op te nemen bij de kassa van het park. Helaas accepteren wij geen creditcards.


Korting....?

Sprookjeswonderland doet er alles aan om een dagje uit betaalbaar te houden voor iedereen en biedt altijd de laagst mogelijke entreeprijs. Wij doen daarom ook zelden mee aan kortingsacties. Wilt u op de hoogte gehouden worden van eventuele kortingsacties dan dient u de diverse media in de gaten te houden.Bezoekvoorwaarden

Ieder bezoek kent zo zijn regeltjes, ook een bezoek aan ons park. Bij betreding van het park gaat u akkoord met onze bezoekvoorwaarden. Deze kunt u hier downloaden.

download