Het Laatste Nieuws!

< 20 mei Berend Botje Dag
22.05.2017 14:37 Leeftijd: 3 yrs

Reizende poefjes op bezoek bij Sprookjeswonderland!


Noord-Hollandse auteur Lieve van den Berg komt zaterdag 27 mei op bezoek bij Sprookjeswonderland Enkhuizen.

Voorlezen
Op de grote voorleesbank in de picknicktuin van Sprookjeswonderland leest Lieve van Den Berg voor uit haar boek “Reizende poefjes”. Een spannend kinderboek waar Pol en Polleke veel avonturen beleven. Ze komen zelfs terecht in Sprookjeswonderland. Het voorleeskwartiertje start om 14.00 uur en zal gedurende de middag herhaald worden. Het boek is verkrijgbaar in de sprookjeswinkels en Lieve schrijft deze middag graag een leuke boodschap in het boek voor de lezer.

Het verhaal
Tijdens een logeerpartijtje bij oma, komt Pol Grasspriet op mysterieuze wijze in het land van koning Barbaro terecht. Hij wordt gevangen gezet in de kerker van het kasteel waar ook reus Gigantus verblijft, vastgeketend aan de muur. Samen zoeken ze een mogelijkheid om te ontsnappen.

Polleke, het zusje van Pol, gaat zonder dat oma het weet haar broer zoeken en komt in Luilekkerland terecht waar vreemde dingen gebeuren. Zodra Pol ontsnapt is uit de kerker gaat hij samen met de reus en met vogel Gijs op zoek naar een weg om terug te gaan naar oma en onderweg belandt hij in spannende avonturen. Zal het goed aflopen?

Kom jij deze middag bij Lieve op de grote voorleesbank zitten? En luister dan naar het spannende verhaal wat zij te vertellen heeft. Zij neemt je mee in de fantasierijke wereld van Pol en Polleke.

Voor meer informatie: www.godijnpublishing.nl | info@godijnpublishing.nl