Het Laatste Nieuws!

< Tram vanaf station
17.09.2016 12:09 Leeftijd: 4 yrs

Heksendag 2016


Heks Hupsakee met haar vriendinnen

Het Heksenbezembehendigheidsparcours

Kom ook verkleed!

Op zaterdag 1 oktober wordt het weer ‘Griezelig Gezellig’ in Sprookjeswonderland tijdens de jaarlijkse Heksendag!

Op deze speciale zaterdag viert Heks Hupsakee, de huisheks van Sprookjeswonderland, een feestje en natuurlijk zijn haar beste vriendinnen ook van de partij! Samen hebben ze een heuse Heksenstempeltocht uitgezet. Heb je de opdrachten goed (genoeg) uitgevoerd dan verdien je een stempel op je ‘heksenstempelkaart’. Als alle stempels zijn behaald kan de volle stempelkaart worden ingeleverd en ontvang je een griezelig leuke verrassing!

Om 16.30 uur is het alle heksen en tovenaars verzamelen! Want dan vindt op het ontvangstplein de verkiezing van de beste heks, tovenaar of trol plaats. Natuurlijk is er een mooi cadeau voor deze dame of heer!

Sprookjeswonderland is op deze speciale dag open van 10.00 tot 18.00 uur. De entree is € 9,95 per persoon vanaf 2 jaar. Alle kinderen die op deze dag verkleed komen als heks, tovenaar of trol mogen voor half geld naar binnen. Dit geldt voor alle kinderen tot 12 jaar, die speciaal voor deze gelegenheid tenminste twee ‘verkleedkenmerken’ hebben. De kinderen ontvangen bij de kassa een heksenstempelkaart om aan de opdrachten mee te doen. Stempels verdienen kan van 11.00 tot 16.15 uur. Natuurlijk is de familieseizoenkaart deze dag ook geldig.