Links

Externe links

Op deze pagina vindt u diverse doorverwijzingen naar onze samenwerkingspartners en andere interessante websites.


De veerdiensten vanuit Stavoren en Urk.


Sprookjeswonderland is gevestigd op Recreatieoord Enkhuizerzand. Hier is ook het gemeentelijk zwembad gesitueerd en op slechts 100 meter afstand vind je de oever van het IJsselmeer met het strand. Ideaal om te combineren op warme dagen!
De camping Enkhuizerzand, een gezellige familiecamping, ligt vlak naast het park.


Bent u op zoek naar een verblijf in de buurt van Sprookjeswonderland, dan zijn onderstaande links wellicht interessant voor u.

Hotel de Koepoort
Week Weg

In de zomer worden er aardbeien met slagroom verkocht op het plein van Kasteel Violinde. Neem hier een virtueel kijkje bij de kweker.
Algemeen

Op de website van EnkhuizenBoeit vindt u alles wat Enkhuizen zo bijzonder maakt.


Bij de VVV Enkhuizen e.o. kunt u terecht met al uw vragen over verblijf of accommodaties in de buurt.


Westfriesland is het gebied in Noord-Holland dat volledig wordt omsloten door de oudste dijk van Nederland; de 126km. lange Westfriese Omringdijk. Dit wonder van menselijke hand is al 800 jaar oud en verbindt de historische steden Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.


Sprookjeswonderland is aangesloten bij de stichting Westfriesland Promotie. Een stichting die zich inzet om het gebied op de kaart te zetten.


Wij krijgen veel verzoeken voor het plaatsen van een link op onze site. Het is echter ondoenlijk aan al deze verzoeken gehoor te geven, daarom beperken wij ons tot sites van bedrijven of organisaties waarmee we een direct samenwerkingsverband hebben.