Bereikbaarheid

Navigatie

Onze adres gegevens ten behoeve van uw navigatiesysteem zijn:

Sprookjeswonderland
Kooizandweg 9
1601LK  Enkhuizen

Bij de meeste systemen kunt u ons ook terug vinden in de Points Of Interest in uw systeem of volstaat het invoeren van onze naam waarna de adresgegevens automatisch worden geladen.


Direct navigeren op uw smartphone? Druk op de knop hieronder.


Route planner

Vul in het eerste vak uw postcode (zonder huisnummer!) in. Kies in het tweede vak uw manier van transport, klik op 'Bereken de route' en u krijgt een volledige routebeschrijving naar Sprookjeswonderland. Als u bijvoorbeeld de route vanaf station Enkhuizen wilt weten, vult u in het eerste vak 'station, enkhuizen' in en in het tweede vakje kiest u 'Te Voet'.


Sprookjeswonderland staat goed aangegeven bij de invalswegen van Enkhuizen. Volg de bekende blauwe ANWB borden 'Sprookjesland' om ons snel te bereiken. Komt u te voet van bijvoorbeeld het station, volg dan de wandelroute. Deze herkent u aan de zwart/goudkleurige borden met een wandelaar op de paal. Uw route met het OV

Klik op het logo van 9292.nl voor een compleet reisadvies met het openbaar vervoer. U kunt hierbij gebruik maken van onze gegevens zoals vermeldt op deze pagina.


NS/Trein

Enkhuizen is goed bereikbaar met de NS. Ieder half uur komt en vertrekt er een trein richting Hoorn en Amsterdam. Vanaf station Enkhuizen is het ongeveer 20 minuten wandelen naar de ingang van het park. Eventueel kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheden hieronder.


Taxi

Vanaf station Enkhuizen brengt Taxi324040 u voor slechts € 8,00 per rit naar de ingang van het park. Bent u met meer dan 4 personen, dan komen ze met een minibusje en is de prijs € 12,50 per rit. Taxi324040 kunt u bereiken via www.taxi324040.nl of 0228-324040


TIP:

Klik op de logo's om naar de website van de diverse OV-aanbieders te gaan.