Prijzen

Direct online-tickets kopen? Klik op het kaartje!

U ontvangt uw tickets als PDF-bijlage in een email. Uw uitgeprinte ticket dient bij de entree te worden gescand. Natuurlijk kunt u ook gewoon bij de ingang van het park uw entreebewijzen kopen.


Entreeprijs vanaf 2 jaar € 9,95 per persoon
65+ ers betalen € 8,50 entree
Groepen vanaf 15 personen € 8,50 entree.
Op vertoon van uw seizoenkaart 2017 betaalt u € 7,45 entree p.p voor Sprookjeswinterland. (alleen voor op de kaart vermelde personen)Sprookjeswonderland houdt een dagje uit graag betaalbaar. Koffie is verkrijgbaar vanaf €1,20 en ijsjes vanaf €0,60. Ook de overige prijzen voor de horeca en souvenirs zijn bescheiden. Er zijn diverse picknickplaatsen op het park, inclusief een overdekte picknickplaats.


Parkeren is bij ons gewoon gratis.
Staat u geparkeerd op ons parkeerterrein achter onze slagboom, dan ontvangt u een uitrijmunt gratis bij uw entreebewijzen. Gebruik van ons parkeerterrein is op eigen risico.


Bij de veerdiensten Stavoren-Enkhuizen en Urk-Enkhuizen zijn voordelige combinatiekaartjes verkrijgbaar bestaande uit overtocht, vervoer per taxi naar de ingang en entree van Sprookjeswonderland.
Klik voor meer informatie op de naam van de veerdiensten.


Kind- en mensvriendelijke honden zijn toegestaan mits te allen tijde kort aangelijnd. Wij gaan er van uit dat de hond voor bezoek is uitgelaten, eventuele ongelukjes dient u direct op te ruimen. De Kinderboerderij is uiteraard verboden toegang voor de hond.


Ons park is goed toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn 2 invalidentoiletten op het park aanwezig, rolstoelen staan ter beschikking. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur een rolstoel reserveren op nummer 0228-317853.


Bij de kassa van het park kunt u betalen met de PINpas. Ook in bijna alle winkeltjes en horecagelegenheden kunt u pinnen. Alleen de snackwagen bij de speeltuin heeft geen pinautomaat. Bij de kassa kunt u echter altijd contant geld opnemen.


Korting....?

Sprookjeswonderland doet er alles aan om een dagje uit betaalbaar te houden voor iedereen en biedt altijd de laagst mogelijke entreeprijs. Wij doen daarom ook zelden mee aan kortingsacties. Wilt u op de hoogte gehouden worden van eventuele kortingsacties dan dient u de diverse media in de gaten te houden.


Weer Enkhuizen


Bezoekvoorwaarden

Ieder bezoek kent zo zijn regeltjes, ook een bezoek aan ons park. Bij betreding van het park gaat u akkoord met onze bezoekvoorwaarden. Deze kunt u hier downloaden.

download