Openingstijden

 

Helaas! Sprookjeswonderland is op dit moment gesloten.
Onze poorten gaan weer open op 8 april 2017.

Sprookjeswinterland is weer voorbij en wij gaan weer hard aan de slag met onze onderhoudswerkzaamheden en vernieuwingen. We hopen je vanaf 8 april weer te mogen begroeten. Wij zijn dan weer dagelijks geopend tot en met 29 oktober, alle dagen vanaf 10.00 uur.


Let op!

Onze attracties zijn geopend tot een kwartier voor sluitingstijd. Dit betekent dat je tot een kwartier voor sluitingstijd van het park kunt aansluiten in de eventuele wachtrij. Dit geldt voor de Dobberbootjes, hoeve 'de Kleine Ruiter' en oldtimerbaan 'de Oude Smidse' en schommelschip d'Avontuur. De Vogeltjestrein stopt ook een kwartier voor sluitingstijd. Tevens kan het voorkomen dat op zeer rustige dagen de attracties beurtelings worden bediend door onze medewerkers.

Onze horecagelegenheden zijn geopend tot sluitingstijd. Keukenbestellingen kunnen echter worden gedaan tot een half uur voor sluitingstijd.

Minder mooi weer...?

Geen probleem! Met de diverse overdekte voorstellingen en attracties is een buitje geen probleem. Bij de voorstelling van Violinde zit je bijna een half uur lekker overdekt en warm, het Tijdhuis heeft een doorlopende voorstelling van ruim 20 minuten en ook Gulliver's Reizen en de Suyderseemeermin bieden bescherming. Daarnaast zijn er verspreid door het park vele schuilkappen en er is zelfs een volledig overdekte picknick plaats. En zeg nou zelf, een hele dag regen komt toch maar zelden voor?

En stralend mooi weer?

Ook stralend mooi weer is ideaal voor een dagje Sprookjeswonderland. Op slechts honderd meter afstand vind je de kust van het IJsselmeer met het openbare strand van Enkhuizen. Bovendien vind je tegenover de ingang van het park het Recreatiebad Enkhuizerzand, het gemeentelijk zwembad van Enkhuizen met voorzieningen om van te watertanden!


Weer Enkhuizen


De openingstijden van deze dag:

<< vr 24 mrt 2017 >>
Helaas!

Gesloten

Begin:
vr 24 mrt 2017 at 15:20
End:
vr 24 mrt 2017 at 15:20