Openingstijden

 

Helaas! Sprookjeswonderland is op dit moment gesloten. Het zomerseizoen is weer voorbij en het park wordt omgetoverd in Sprookjeswinterland!

 

Sprookjeswinterland is te bezoeken op 16 en 17 december 2017 en van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018. Wij zijn dan dagelijks open van 11.00 tot 18.30 uur. 
LET OP: op 24 en 31 december sluit het park om 17.00 uur en op eerste Kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten!
Klik hier voor alle info over Sprookjeswinterland


Let op!

Onze attracties zijn geopend tot een kwartier voor sluitingstijd. Dit betekent dat je tot een kwartier voor sluitingstijd van het park kunt aansluiten in de eventuele wachtrij. Dit geldt voor de Dobberbootjes, hoeve 'de Kleine Ruiter' en oldtimerbaan 'de Oude Smidse' en schommelschip d'Avontuur. De Vogeltjestrein stopt ook een kwartier voor sluitingstijd. Tevens kan het voorkomen dat op zeer rustige dagen de attracties beurtelings worden bediend door onze medewerkers.

Onze horecagelegenheden zijn geopend tot sluitingstijd. Keukenbestellingen kunnen echter worden gedaan tot een half uur voor sluitingstijd.

Minder mooi weer...?

Geen probleem! Met de diverse overdekte voorstellingen en attracties is een buitje geen probleem. Bij de voorstelling van Violinde zit je bijna een half uur lekker overdekt en warm, het Tijdhuis heeft een doorlopende voorstelling van ruim 20 minuten en ook Gulliver's Reizen en de Suyderseemeermin bieden bescherming. Daarnaast zijn er verspreid door het park vele schuilkappen en er is zelfs een volledig overdekte picknick plaats. En zeg nou zelf, een hele dag regen komt toch maar zelden voor?

En stralend mooi weer?

Ook stralend mooi weer is ideaal voor een dagje Sprookjeswonderland. Op slechts honderd meter afstand vind je de kust van het IJsselmeer met het openbare strand van Enkhuizen. Bovendien vind je tegenover de ingang van het park het Recreatiebad Enkhuizerzand, het gemeentelijk zwembad van Enkhuizen met voorzieningen om van te watertanden!


Weer Enkhuizen


De openingstijden van deze dag:

<< za 18 nov 2017 >>
Helaas!

Gesloten

Begin:
za 18 nov 2017 at 09:42