Shop

Online tickets

Sprookjeswonderland is geopend op 15 & 16 december en van 22 december tot en met 6 januari 2019. Op eerste Kerstdag en nieuwjaarsdag is het park gesloten.

De online tickets die u nu aanschaft zijn nog geldig tot en met 6 januari 2019 tijdens onze winteropenstelling.


Wilt u entreekaarten cadeau geven kijk dan eens bij cadeaubonnen. Hier vindt u ook cadeaubonnen die geldig zijn tijdens het zomerseizoen van 2019.

Online tickets

Bestel hier uw online tickets, ontvang ze als PDF-bijlage per mail en print ze zelf thuis uit. Na uw betaling kan het enkele minuten duren voor u de tickets in uw mailbox krijgt! Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon aan de kassa van het park uw entreebewijzen te kopen.


LET OP:
Aan de kassa worden uitsluitend geprinte tickets geaccepteerd. Wij scannen geen tablets, smartphones of andere mobiele apparaten. Eénmaal gescande tickets zijn niet meer geldig. Sprookjeswonderland is op geen enkele wijze aansprakelijk als tickets buiten de normale verkoopkanalen in bezit zijn gekomen.Weer Enkhuizen


Ons assortiment


Inloggen

U kunt gewoon bestellen zonder u te registreren. Indien u een login van ons heeft ontvangen, kunt u deze hieronder invoeren.
Inloggen